Letar du efter ekologiskt boende i Småland?

​Att åka på semester behöver inte alltid innebära att man tar långa flygresor över hela världen utan kan verkligen vara något så enkelt och perfekt som en resa till en vacker ort här i Sverige. Att få komma ut i vårt avlånga land och uppleva städer, natur och miljö som man inte har besökt innan kan verkligen bli den perfekta och mest uppskattade semestern för hela familjen. 

Men då är det självklart att man vill komma och bo på ett ställe som har allt det man önskar, bekvämligheter i rummet som man hyr, vacker miljö och omkringliggande natur och lite roliga aktiviteter för att man ska kunna komma ut och njuta tillsammans med vänner och familj.

Något som många väljer är att åka till Trollebo i Vetlanda, det är en av Smålands vackraste platser och absolut något som man ska besöka någon gång i sitt liv. Det är ett ekologiskt boende i Småland​ där du finner ett rofyllt litet paradis där du kan koppla av i vackra miljöer med gott fika eller en härlig middag. Här kan du även välja att övernatta i Trollebos Bed & Breakfast, men det finns även enklare alternativ om du hellre vill ha det. De har dessutom alltid ett hållbarhetstänk med ekologiskt boende i Trollebo.​

Aktiviteter för familj och konferens

Trollebo erbjuder inte bara härligt boende för semestrar utan här har ni även konferensmöjligheter som gör att ni inom företaget kan få uppleva denna vackra plats tillsammans för att få en riktigt härlig upplevelse. 

Hos dem kan ni även få hjälp att boka in aktiviteter så som att hyra båt för fiske eller paddla kanot, i närområdet finns det även cykel- och vandringsleder, badplatser och flera naturreservat. Så surfa in på deras hemsida www.trollebogard.com för att läsa mer, se bilder och boka ert ekologiska boende redan idag!